Diary of Dreams. Strona: 2

Dodano: 2009-11-01 12:46

mój "pierwszy" amatorski filmik do Diary of Dreams - Babylon

http://www.youtube.com/watch?v=0HIHVPxyrkY

Dodano: 2010-01-27 13:28

ja Diary of Dreams poznałam stosunkowo niedawno, bo po CP'09 (na ich koncercie niestety nie dane było mi być... może w następnych latach). świetny zespół, co tu dużo pisać...

nie widzę sensu rozważania tego, co by było, gdyby ktoś puścił ich teledyski w komercyjnej, niekontrkulturowej TV... bo to chyba logiczne, że i tak nic takiego się nie wydarzy.

jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.

Dodano: 2010-02-28 14:33

Diary of Dreams to jedna z moich ulubionych formacji.:) Płytę "Psychoma" uważam po prostu za genialną,a "One of 18 Angels" równie mocno pobudza mnie emocjonalnie. Co tu więcej dodać, bez tego zespołu scena gotycka byłaby uboższa:D

Ein Leben ohne Liebe ist kein Leben.

Dodano: 2011-08-05 17:46

Widziałam ich w tym roku na Castle Party i bardzo żałowałam (zresztą nie tylko ja), że skupili się na piosenkach z nowej płyty, a nie zagrali pewnych starszych kawałków, które kocham. Przed Castlem wolałam Diary of Dreams od Dioramy, teraz jest odwrotnie.

Dodano: 2011-08-05 17:50

Mnie również nowa płyta nie podchodzi. Wygląda na to, że okres świetności mają za sobą.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2011-08-05 22:51

Zawsze na koncercie lepiej odbieram DoD niż z głośnika, ich tegoroczny występ na CP podobał mi się, ale muszę posłuchać płyty na spokojnie, a jeszcze nie było okazji.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło